Cor van Duinhoven
trainer auteur adviseur
HomeCor van Duinhovenarbocatalogus PSATrainingen Boeken & waaiersVertrouwenspersoon (extern)Advies/ KlachtencommissieNeem contact met mij op
CasemanagementGids voor vertrouwenspersonenWaaier VerzuimaanpakWaaiers private labelBestellen?
Waaier Verzuimaanpak

Verzuim, aanpak & begeleiding geeft niet alleen tips voor hoe je verzuim kunt beheersen en herstel en snelle werkhervatting kunt bevorderen, er is ook ruim aandacht voor gezond werken en het verhogen van de weerbaarheid van de medewerkers. Een handige waaier met veel tips en checklists rond preventie, begeleiding én re-integratie.

Doel: Informatie, tips en checklists voor praktische en succesvolle verzuimaanpak en begeleiding van verzuimende en re-integrerende medewerkers.

Voor wie: Leidinggevenden,  P&O medewerkers en casemanagers.

Gebruik: Vooral ter voorbereiding van alle soorten van verzuim- en re-integratiegesprekken. Niet alleen als leidraad voor het gesprek, maar ook om informatie over gerelateerde onderwerpen snel te kunnen opzoeken en de betreffende vragen te kunnen beantwoorden.

Voordelen waaier ten opzichte van een boek: De waaier is overzichtelijk per onderwerp in gekleurde kaarten gerubriceerd (preventie; begeleiding; gesprekken; re-integratie en WIA). De informatie is duidelijk, kort en krachtig weergegeven.

ISBN 9789058713209     Bestellen?
€ 12,50

Deze waaier kan ook in de eigen huisstijl worden uitgegeven. Kijk bij: Waaiers private label